Algemeen

Een pakketje onder de boom

De donkere dagen voor kerst zijn weer aangebroken. En dat betekent dat we in volle voorbereiding zijn voor de daadwerkelijke kerstdagen. Bij sommige mensen staat de kerstboom al. Bij anderen gebeurt dat volgende week als de Sint het land weer uit is. In deze blog vertel ik je over wat leuke cadeaus die je onder de boom kunt leggen voor vrienden familie, of natuurlijk voor jezelf! Lees je mee?

Een uitje weg

Een cadeautje dat niet veel ruimte in beslag neemt, is het uitje. Wanneer je een uitje aan iemand geeft, neem je die persoon eigenlijk mee op een dagje weg van huis. Jullie gaan bijvoorbeeld uit eten of kiezen ervoor om een activiteit te doen. Het is heel erg leuk om een cadeau als dit te geven omdat je de persoon in kwestie blij kan maken met iets wat hij of zij al heel lang wil beleven. Zorgen ervoor dat je een soort van cadeautje onder de boom legt, dat is leuk om uit te pakken. Je bijvoorbeeld kiezen voor het schrijven van een tekst op een kaart.

Iets moois om te hebben

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de cadeaus die we gewoon graag willen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een cool gadget. Begin nu alvast met een beetje te porren bij vrienden en familie over hun wensen. Op die manier komt het toch als een verrassing, maar weet je wel op dit moment al wat je moet kopen.

Een functioneel cadeau

Dan is er ook nog het functionele cadeau, een cadeau waar je iemand blij mee maakt en waar diegene ook daadwerkelijk wat aan heeft. Deze cadeaus wordt steeds populairder. We willen immers allemaal wat duurzamer omgaan met onze planeet. Een mooi cadeau voor in de koudere maanden is een coltrui heren. Een coltrui dragen we bijna iedere dag. Het houdt ons lekker warm en het ziet er ook nog eens mooi uit.

Hapje en een drankje

En vergeet ook de kleine cadeaus niet, vaak strooien we onder de boom ook nog wat kleine cadeaus die niet al te veel kosten. Op deze manier wordt de boel nog iets meer gevuld en het is ook leuk om gewoon dingetjes uit te pakken. Daarnaast wordt iedereen blij van een klein cadeautje in de vorm van een hapje of een drankje. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere chocoladereep kom maar en pak deze mooi in. Grote kans dat dit cadeau ook heel erg gewaardeerd wordt.